DUŠE A NAŠE VYŠŠÍ JÁ

SÍLA PODVĚDOMÍ

Pokud nás něco trápí – bolest, vztah, finance, ráno po probuzení nemáme pocit radosti, už se nesmějeme tak ,jako když jsme byly dětmi, chybí nám lehkost a nadhled, máme pocit, že náš život jsou jen samé povinnosti, přehnaně reagujeme, konáme věci, které ani konat nechceme, naše děti se bojí večer usnout, nebo máme my sami problémy s usínáním či se v noci “bezdůvodně” budíme, a těžko znovu usínáme – odpovědi na tyto a jiné otázky hledejme pouze a jenom sami v sobě. Ptejme se, hledejme odpovědi. Ne vně našeho života, ale uvnitř nás samých. Pokud nás něco trápí – vždy hledejme příčinu jako první v našem podvědomí.

Karmické zákony jsou neúprosné, a jsou chvíle, kdy člověk na překlenutí zlého období sám nestačí. Zapomněli jsme na spojení se svou duší, na spojení s Vyššími bytostmi, a na to hlavní – na spojení s láskou. Je čas to vše změnit a napravit. Vše živé i neživé má svou vibraci a léčení duše vysokými vibracemi je cesta pro každého z nás. Kdykoliv po ruce a navíc nás nic nestojí – jen jedno. Věnovat si čas. Tak proč to nezkusit. Metoda SRT není samospasitelná, člověk ale díky ní kráčí ve svém vlastním úsilí z lehkostí, radostí, a pln očekávání. A to za to stojí.

Akašické záznamy duše, kde je zaznamenáno vše, co duše prožila od okamžiku, kdy byl na úrovni Nejvyššího Boha zformován Božský plán, až po přítomný okamžik (včetně programů týkajících se budoucnosti), v sobě nesou také všechny disharmonické programy včetně všech negativních emocí. V záznamech je uloženo veškeré programování z tohoto života i z životů jiných. Tyto podvědomé programy často nutí člověka myslet, cítit a jednat způsobem, který je v rozporu s jeho nejvyššími zájmy a brání mu, aby mohl zcela svobodně a radostně prožít svůj život. Emocionální a fyzické potíže jsou materializovanou podobou těchto programů, které se často spouští nahromaděným stresem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *